TikTakTest.si

The aim of TikTakTest.si is to find out possibilities for the use of web tasks. The purpose of web task solving is comparison of your knowledge to that of other users of TikTakTest.si.
TikTakTest.si enables teachers to collaboratively knowledge test students' knowledge, offers sharing of ideas, tasks and knowledge tests and foremost easy knowledge test checking. It offers great opportunity for practice to students, discovering new facts through unusual questions and competing with yourself and other students at the same level.
You have to try it before you can say: I can't do this.


Opozorilo!

Funkcija za piškotke v brskalniku je izkloipljena. Pred prijavo spremenite nastavitve brskalnika in vklopite uporabo piškotkov!

Enter your user name.
Enter your password.
Your teacher will provide you with the CODE.

Počitnice pri nas in pri sosedih
31. 10. 2015
Education, Free time
Pred 1. novembrom šolarji in učitelji osnovnih in srednjih šol v Sloveniji prvič stopijo v počitniški čas. Jesenskim počitnicam sledijo še novoletne, zimske, prvomajske in poletne. Njihovo trajanje se zaradi različne razporeditve praznikov in vikendov med šolskimi leti razlikuje, če pa jih primerjamo s počitnicami v drugih državah, opazimo precejšnje razlike.

27. oktober - svetovni dan delovne terapije
27. 10. 2015
Education
Delovna terapija je samostojna zdravstvena stroka, ki z uporabo namenskih aktivnosti spodbuja okrevanje posameznika po poškodbi, izboljša kronično ali prirojeno bolezen ter vpliva na posameznikovo boljše počutje.

Rad imam šport
28. 9. 2015
Free time, Video
Šolarji dveh sosednjih šol ležerno preživljajo idilično sončno popoldne. Počitniško lahkotnost prekine incident, ki razpiha ogenj starih zamer in rivalstva med šolarji. Občutljivo in skrhano premirje razpada. Šolarji, ki se v novonastali situaciji ne znajdejo najbolje, na pomoč vpokličejo šolske športne junake - vsakega s svojimi vrlinami in športnim zanosom.

Archived news
Copyright © 2010-2022 - Tiktaktest TM ®.2022-08-18 19:46:163.233.217.106