TikTakTest.si

TikTakTest je nastal z namenom ugotoviti, kakšne so možnosti za uporabo spletnih nalog. Bistvo spletnega reševanja nalog je primerjava svojega znanja z znanjem ostalih uporabnikov.
TikTakTest omogoča učiteljem sodelovalno preverjanje znanja, izmenjavo idej, nalog, testov in predvsem veliko manj dela s preverjanjem rešitev. Učenci imajo veliko možnosti za ponavljanje, odkrivanje novih zanimivosti preko nenavadnih vprašanj in tekmovanja s samim seboj in drugimi učenci istih razredov. Potrebno je poskusiti, preden lahko trdimo, da ne znamo.


Opozorilo!

Funkcija za piškotke v brskalniku je izkloipljena. Pred prijavo spremenite nastavitve brskalnika in vklopite uporabo piškotkov!

Vpišite svoje uporabniško ime.
Vpišite svoje geslo.
KODO za dostop dobite pri svojem učitelju.

Počitnice pri nas in pri sosedih
31. 10. 2015
Izobraževanje, Prosti čas
Pred 1. novembrom šolarji in učitelji osnovnih in srednjih šol v Sloveniji prvič stopijo v počitniški čas. Jesenskim počitnicam sledijo še novoletne, zimske, prvomajske in poletne. Njihovo trajanje se zaradi različne razporeditve praznikov in vikendov med šolskimi leti razlikuje, če pa jih primerjamo s počitnicami v drugih državah, opazimo precejšnje razlike.

27. oktober - svetovni dan delovne terapije
27. 10. 2015
Izobraževanje
Delovna terapija je samostojna zdravstvena stroka, ki z uporabo namenskih aktivnosti spodbuja okrevanje posameznika po poškodbi, izboljša kronično ali prirojeno bolezen ter vpliva na posameznikovo boljše počutje.

Rad imam šport
28. 9. 2015
Prosti čas, Video
Šolarji dveh sosednjih šol ležerno preživljajo idilično sončno popoldne. Počitniško lahkotnost prekine incident, ki razpiha ogenj starih zamer in rivalstva med šolarji. Občutljivo in skrhano premirje razpada. Šolarji, ki se v novonastali situaciji ne znajdejo najbolje, na pomoč vpokličejo šolske športne junake - vsakega s svojimi vrlinami in športnim zanosom.

Zgodovina obvestil
Copyright © 2010-2022 - Tiktaktest TM ®.2022-08-18 19:47:563.233.217.106