TikTakTest

VISIR: Med evropskimi mikroinovacijami tudi TikTakTest
8. 12. 2013
Ob mnogih sodobnih informacijskih orodjih, ki se učitelju ponujajo za uporabo v šoli, je njihova sistematična primerjava nujna. Podatki, ki so zbrani na enem mestu, ustvarijo možnost za kakovostno primerjavo in omogočajo učitelju avtonomno odločitev, katero orodje naj uporablja in kako. Dobrodošel pregled izobraževalnih orodij v Evropi predstavlja tudi skupni projekt sedmih evropskih mrež s področja inovativnega poučevanja VISIR (Vision, Scenarios, Insights and Recommendations on how ICT may help making lifelong learning reality for all).
Na Informativi tudi TikTakTest
20. 1. 2012
Na Informativi se v okviru predstavitve možnosti študija na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani predstavlja tudi TikTakTest. Obiskovalcem smo ponudili možnost, da z nekaj kratkimi vprašalniki preverijo svoje znanje, svoje dosežke pa lahko kadar koli primerjajo z dosežki drugih obiskovalcev. To pa je le ena od možnosti, ki jih za svoje uporabnike ponuja TikTakTest.
Nadgradnja sistema odpira nove možnosti uporabe
28. 11. 2011
TikTakTest je od nedavnega mogoče uporabljati tudi v angleščini. Ta prevod uporabniškega vmesnika je prvi v vrsti prevodov, ki sledijo. Nadgradnja sistema med drugim omogoča primerjavo poznavanja vsebin pri uporabnikih iz več držav in postavlja tudi temelje čezmejnega sodelovanja učiteljev.
V Berlinu tudi o TikTakTestu
25. 11. 2011
TikTakTest se bo prihodnji teden prvič predstavil v mednarodnih krogih – na konferenci Online Educa Berlin. Konference, ki je največji dogodek na področju e-izobraževanja na svetu, se bo udeležilo več kot 2000 predstavnikov izobraževalnih ustanov, podjetij, javnega sektorja in nevladnih organizacij, ki prihajajo v Berlin iz več kot 100 držav.

Posodobitev sistema uspešno končana
10. 10. 2011
V noči na 11. oktober, je bila opravljena posodobitev sistema TikTakTest. Vsebinsko za uporabnike ni prišlo do sprememb. Učinki nadgradnje bodo opazni sčasoma, ko bo uporabnikom omogočena uporaba sistema tudi v drugih jezikih.
Postopek posodobitve je potekal brez težav. V kolikor pa uporabniki zasledite kakšno nenavadno obnašanje sistema, nas o tem, prosimo, obvestite.
Raziskava zaključena - TikTakTest še naprej
25. 7. 2011
Raziskava o učinkih spletnega sistema TikTakTest je končana. Preizkusi so rešeni, vprašalniki izpolnjeni in intervjuji zaključeni. Sedaj sledi analiza zbranih podatkov, s katerimi bomo ugotovili ali je imela uporaba spletnega sistema TikTakTest na učenje kemije kakšen učinek oz. kolikšen je bil. Spletni sistem pa ne bo miroval. Veliko učiteljev je izrazilo željo, da bi sistem lahko uporabljali, zato bomo v prihodnjih dneh učitelje kemije povabili k njegovi uporabi.
Copyright © 2010-2022 - Tiktaktest TM ®.2022-08-18 19:53:473.233.217.106